Igår kom min Crashdiet t-shirt efter mycke...

Publicerat: 2010-04-30 | 12:44:50 i Me and my life

dsc01870 (MMS)

Igår kom min Crashdiet t-shirt efter mycket om och men. Tänkte jag skulle ta en storlek större eftersom band t-shirts brukar va små. Men inte denna, så nu är den omgjord till linne. Blev rätt ok. :-)


Vårdag....

Publicerat: 2010-04-29 | 21:15:57 i Me and my life
Gu vilken härlig vårdag det varit idag. Efter balkongfixet mötte jag upp Gabbe för lite lunch på fräcka, följt av en promenad runt strömmen. Känns som man aldrig kan tröttna på den svängen, så fint. Satt där ett tag och tog sedan lite efterrätt på Halvars. Första besöket där i år. Glassen var grymt god.

 

Tycker det är lite roligt det här promenadstråket som går runt strömmen här i stan. För varje gång man går där träffar man på så otroligt mycket olika människor. Alla går där, lite intressant att se saker som sammanför så många olika personligheter.

Dizzy älskar kartonger så hon var ganska g...

Publicerat: 2010-04-29 | 17:21:34 i Me and my life

dsc01860 (MMS)

Dizzy älskar kartonger så hon var ganska glad över alla kartonger som blev över efter balkongpysslet.


Balkongfix inför sommaren. Trägolvet lagt ...

Publicerat: 2010-04-29 | 14:16:52 i Me and my life

dsc01859 (MMS)

Balkongfix inför sommaren. Trägolvet lagt nu äntligen.:-)


Uppskattad nedräkning....

Publicerat: 2010-04-29 | 12:17:13 i Me and my life

Izabella, min brors dotter har en nedräkning på när hon ska komma till mig. Hon har gjort en lista över en månad och för varje dag som går så stryker hon en dag. Full koll hade hon tydligen på det där med strykandet. hehe tyckte det var så himla gulligt.
Blev jättesugen på nudlar så jag fick spin...

Publicerat: 2010-04-28 | 21:43:06 i Me and my life

dsc01858 (MMS)

Blev jättesugen på nudlar så jag fick spinga o köpa det nu efter jobbet. Så såhär verkar kvällen se ut


Världens mest speciella katt. Snacka om at...

Publicerat: 2010-04-24 | 14:53:18 i Me and my life

dsc01842 (MMS)

Världens mest speciella katt. Snacka om att de ka det här med villkorslös kärlek.


Surfer Dude....

Publicerat: 2010-04-20 | 23:45:59 i FilmHar länge gått och tänkt att jag ska se filmen Surfer Dude, men det har aldrig blivit av, men idag fick den följa med mig hem från filmhyrarbutiken. Och den var riktigt bra. Man fick sån härlig känsla av den. O lusten att få åka till hawaii och lära sig surfa minska ju inte direkt. Men sen är det ju det där med att flyga, undviker gärna den biten, hehe. Dock var filmen väldigt kort, bara lite mer än en timme, hade gärna velat se lite mer.


Varför bara ha ett i väskan när man kan ha...

Publicerat: 2010-04-18 | 18:03:50 i Me and my life

dsc01837 (MMS)

Varför bara ha ett i väskan när man kan ha flera. :-D


Vad gör du på jobbet....målar naglarna och...

Publicerat: 2010-04-18 | 16:34:40 i Me and my life

dsc01836 (MMS)

Vad gör du på jobbet....målar naglarna och läser. Med andra ord är det lugnt idag.


En promenad i solen....

Publicerat: 2010-04-13 | 23:31:46 i Me and my life
Kändes nästan som sommar ett tag idag när jag satt i solen och jobbade. Åkte och käka på leons sen och så fick vi för oss att gå till Willys därifrån, tog sin lilla tid, men det var en riktigt kul promenad. Men nu är jag helt slut.
 

Denna dök upp på vägen:
Igår kom även något jag längtat efter hem....nämligen min kära Pink Lady.
 

Tankar om unga....

Publicerat: 2010-04-13 | 23:18:12 i Me and my life
Gjorde ett inlägg på jobbloggen idag, men det känns som jag kan posta det även här. En liten inblick i mitt jobb och dagens ungdom ;)

 

"För snart två år sedan fick jag möjligheten att ge mig in i smalprojektet som cirkelledare för Norrköpingsgruppen. Ett arbete som har varit otroligt roligt och givande. Det som jag mest reagerat på under arbetets gång är ungdomarnas enorma glöd och engagemang. De har arbetat hårt och lagt ner mycket fritid på projektet av egen vilja och för att de verkligen har velat uppmärksamma ämnet.


Jag har många gånger under projektet tänkt att jag själv hade önskat jag haft chansen att delta i något liknande när jag var yngre. Att dessa möjligheter hade funnits då. Men samtidigt är jag inte säker på att jag hade deltagit då, att jag hade känt samma glöd som de gör. Jag kan även tänka att ämnet för mig där och då inte var lika uppmärksammat som det är idag.


Sen finns det en baksida, om jag nu kan kall det för det. Nämligen att efter ha spenderat många timmar med dessa ungdomar sett vilken press de känner. Press från samhället, från vänner, från familj, media, skola och så vidare. Kan inte ens påminna mig om att jag kände den press de känner. En gång under våra träffar sa en tjej i gruppen något liknande ”Man känner press på sig att plugga så man kan få bra betyg, så man kan få ett bra jobb för att sedan skaffa familj och sen efter det kan man börja leva”.


De är unga, de var mellan 14-20 år när vi började projektet, de ska leva sina liv nu, de ska vara mitt uppe i att vara unga och tonåringar, men så känner de inte. Är det då konstigt att de känner att pressen från samhället och omgivningen trycker på?


Det kändes tungt att höra det där orden, det var ingen glädje i det uttalandet. Kan inte någon dra i handbromsen tack!


Det som är bra i hela den här processen är att de ändå blivit medvetna om att problemet finns och att de genom sitt deltagande i att göra utställningen smal visar att de vill och försöker göra någonting åt situationen som råder, på ett sätt de kan och har möjlighet att komma till tals.


Jag är jätteglad att jag är och har fått delta i detta projekt och fått lära känna dessa energifulla och kreativa ungdomar, tack, det har varit inspirerande.


Och glöm inte….lev livet nu, njut av det roliga, det som ger er energi.

// Ulrika cirkelledare och projektledare för smalturnén."


Upp....

Publicerat: 2010-04-13 | 12:54:59 i Film
Såg två filmer i fredags, Upp och Äntligen midsommar. Den sistnämnde....ja lite utspårad knäpp film med Luke Perry, han måste ju tycka svenskar är helknäppa. hahaha. Nej men den var bättre än jag trodde. O då utgick jag inte från att den skulle vara bra. Men helt klart en udda film om svensk midsommar.

Upp, helt underbar film. Egentligen kan man säga att det är en vacker men otroligt känslosam/sorglig kärlekshistoria. Förstår om en del tycker den är lite stark för barn, men de brukar ju inte riktigt ta saker på samma sätt. Är nog en av mina favoriter nu. Får se till och köpa den. =)

Egentligen ska man nog se filmer utan att veta så mycket om de, det är då de brukar lyckas överraska.Mobil eller inte....

Publicerat: 2010-04-07 | 13:00:08 i Me and my life
Varför har man mobil när man aldrig svarar i den ändå?....Den frågan fick jag nyss och skulle precis svara när jag insåg att det var mig det handlade om. hahaha. Ja men ibland har jag helt enkelt inte lust att ha den på, tror inte på det där med att vara kontaktbar hela tiden....det är inget bra. =). Lägg ner allt med datorer, telefoner och liknande en vecka....det tror jag på. Skulle vara häftigt om alla bara kom överens om att göra just det. Mentalt skulle det nog vara väldigt bra för många.

Pink roses....

Publicerat: 2010-04-06 | 18:54:31 i Me and my lifeHittade superfina stora maffiga rosenbuskar i affären idag så de fick följa med hem. Känner mig fortfarande inte helt frisk....vilket gör mig galen, men har lyckats att storstäda idag iallafall. Är så skönt att få rent, gör ju hur mycket som helst, man blir både piggare och får mer engeri. Så nu ska jag bara njuuuuta....eller neee...måste jobba lite först, har några timmar att ta igen....men av någon konstig anledning är det alltid lättare att komma på tusen andra saker att göra.
(såg föresten att om man inte har det rätta typsnittet installerat ser det visst lite sådär snygg ut, men o andra sidan blev texten bra mycket lättare att läsa.)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!