Rock n roll helg på hög nivå.....

Publicerat: 2010-08-30 | 15:19:28 i Musik
Shit jag svävar på en helt enorm känsla. I helgen hade jag det absolut roligaste jobb jag haft, som filmteam fick jag och Bella i uppgift att dokumentera hela Skogsröjet 2010 och jävlar, rent ut sagt, vad roligt vi har haft. Vi har filmat allt, bakom, framför under över....haha jag överallt.... innan, efter. Helt klart en av de bästa grejer jag någonsin gjort och en stor del av det har vi nog Mr Diesel, Mauser, Bronxen och Staven att tacka för det, för att ni bjöd så otroligt mycket på er själva. Och rejmyrebor alltså....helt fantastiskt positiva människor.
<3.

Crashdiet glädje idag med.....

Publicerat: 2010-08-13 | 19:23:22 i Musik
Fortfarande uppåt sen igår, vilken konsert! Jag har gillat Crashdiet ett tag, men tyvärr har jag inte lyckats se de tidigare alltså. Men jag är sååå nöjd efter gårdagens spelning. tyvärr var ljudet lite sådär, men det spelade faktiskt ingen roll. Och kvällens överraskning var när London tog över mikrofonen, musiken förändrades till punk, han levde upp något enormt och hade en punkröst utan dess like....shit vad bra.

Låtvalet, inlevelsen allt var perfekt så jag gick därifrån med ett leende på läpparna....detta kommer jag leva på ett tag <3


Världens lyckligaste....

Publicerat: 2010-08-13 | 00:58:06 i Musik
Just nu känner jag mig som världens lyckligaste, nyss hemkommen från en helt grym konsert med Crashdiet. Min första konsert med detta helt underbara band och jag kan inte vara med än nöjd......sååååå underbart bra!!!!
Har färgat håret med färginpackning tog rö...

Publicerat: 2010-08-12 | 17:25:58 i Me and my life

2010-08-12_12_05 (MMS)

Har färgat håret med färginpackning tog röd riktigt röd och reslutatet går åt det rosa hållet. Kan ju inte vara annat än nöjd:-)


Lite tankar....

Publicerat: 2010-08-09 | 17:54:01 i Me and my life

Med tanke på tidigare inlägg om alla konserter jag missade, såhär i efterhand är jag ganska glad att jag inte var där...ja på lördagen det vill säga, regnet stod ju som spön i backen och jag hade blivit stelfrusen så det var rätt skönt att få vara inne då.

Igår var jag lite längre upp på gatan för gårdsparty...hehe....gårdshäng kan vi kalla det. Älskar spontana saker! Mer sånt tack....

Isadora har tydligen släppt ett nagellack som ska göra att naglarna ser lite spräckliga ut...kan nog vara något för mig så det får inhandlas vid tillfälle. Såg även i reklamen idag att ica maxi har rosa leopard basketskor....hmmm hallå...de ska jag bara ha! Funderar även på att kalla tillbaks den rosa leobakgrunden här på bloggen...


Var på skänninge i veckan o inhandlade lit...

Publicerat: 2010-08-07 | 20:13:04 i Me and my life

2010-08-06_21_57 (MMS)

Var på skänninge i veckan o inhandlade lite bandtröjor för att göra om. Ska ge mig på att sy om några till klänningar. Tittade runt lite igår och fick lite ideer och inspiration. Får se om reslutatet blir lika bra som jag hoppas när jag väl har fått tid. Denna fick dock nöja sig m att bli ett linne. Mitt favoritmotiv från mötley.


Ett antal missade konserter....

Publicerat: 2010-08-06 | 19:17:17 i Musik
Sitter på jobbet och glor lite, snart hem=). Och idag finns det ett antal ställen jag skulle vilja befinna mig på. Dels Stockholm på förfesten till Sonisphere....hallå Crashdiet och gratis, men där kommer jag alltså inte att vara då jag slutar en halvtimme innan de börjar spela...så det kan ju bli lite tight med tiden till Sthlm ;). Sedan fick jag nys om att the Facer spela i Sthlm idag....och det hade varit väldigt nostalgiskt. Skippade min lärarmiddag mer eller mindre när jag skulle ta student (ja va där och åt iallafall, men jag skippa festen) för att gå på denna konserten....det var xx antal år sedan. (hehe ja till och med två siffrigt). Sedan är det även konsert i Nyköping med Rock n roll allstars idag....jadå så att det känns kul. Den börjar nu! Så det hinns inte. Och imorgon, Sonisphere hade jag inte heller tackat nej till....men neee här ska det jobbas åtta dagar på raken. Förhoppningsvis får jag dock ta igen detta inom kort....inom väldigt kort....*oh hoppas hoppas*

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!