Från ett vinterland till ett annat....

Publicerat: 2010-01-31 | 23:35:48 i Me and my life
Oj....jag har varit ledig i en vecka, tänkte att jag skulle blogg massor, men det blev ju inte någon tid alls till det. Jag har befunnit mig i Lindvallen, Sälen. En vecka som jag hade tänkt ta det lugnt bara va och samla energi, men det fanns så mycket annat att göra så det blev inte så mycket tid till det heller. Nu är jag iallafall hemma, home sweet home.

Vi drog i måndags, vaknade dock med halsont, det lustiga är att jag har blivit mer eller mindre krasslig varje gång jag åkt till fjällen de senaste åren. Men denna gång började det redan på hemmaplan.
Iallafall vi åkte på måndagen och väl uppe i stugan väntade tre rätters middag som min bror och hans familj lagat, detta för att fira hans och mammas födelsedag.
 

Dag två blev dock en dag att bara ta det lugnt och va, med några promenader.
 

Dag tre blev det dåligt väder och då bar det av till experium det nya vattenlandet, ja det kändes helt normalt att vara i fjällen och det första man gör är att gå och bada.;) Det var iallafall grymt skönt med deras utomhusbad. Häftig upplevelse att bada utomhus och se skidbackarna undertiden.


Dag fyra blev det skidåkning och icekart, lika kul som förra året, men inte fan vann jag i år heller, men så länge man har roligt så.
 

Dag fem blev det lite mer skidor, fick veta ännu en gång att jag var grymt otränad, det känns än! Sedan bowlade vi och på kvällen gick jag och Izabella på 3D bio, såg på det regnar köttbullar, haha det var en kul upplevelse, filmen var väl sådär, men 3D effekten lyfte ju det hela, helt klart. Vi skulle även åkt häst och släde, men det var fullt tyvärr.
         

Och sedan bar det av hemmåt igen, det är en seg resa och även om det är skönt att komma iväg så är det sååå skönt att komma hem=).

Det är lite roligt det där, förr när man åkte till fjällen så var det framförallt för att åka skidor/snowboard, men nu finns det så mycket annat att roa sig med.

Hosthost...nu ska jag fortsätta söndagslata mig.

Happy birthday till mammi. Var ivä

Publicerat: 2010-01-24 | 15:55:10 i Me and my life

0-3d4a8978a7079e39dbb54d5bf5522208.png

Happy birthday till mammi. Var iväg o firade henne innan jobbet. Så nu är mitt fina cupcakes presentpapper slut. Får dra ner till lagerhaus o titta efter något nytt. Blir lite roligare men snyggt papper på paketen. :-)


Blyger....

Publicerat: 2010-01-23 | 19:26:23 i Me and my life
Ibland får människor uppfattningen om mig att jag är blyg, något som är ganska intressant. Jag är inte blyg, inte alls. Däremot ser jag inte alltid anledning att prata. Jag gillar till exempel inte att kallprata bara för att, jag vet inte varför det bara är så och därför gör jag det inte. För många verkar tystnad=blyg, men så är det inte långt ifrån. Jag är även reserverad mot människor överlag, det handlar om eftertanksamhet kanske, men för min del är det nog att jag helt enkelt är i min egen lilla värld många gånger.

The good ones....

Publicerat: 2010-01-23 | 12:45:51 i Musik
Bloggar, jag tycker det är svårt att hitta riktigt bra bloggar som man vill läsa hela tiden. Det finns bloggar jag kan läsa i perioder. De enda bloggar jag "följer" är av människor jag känner. ....nu säger jag inte att jag skulle ha en bra blogg, jag skriver för min egen skull, som många andra. Det jag menar är att det är svårt att hitta de där bloggarna som fastnar, som man kan förknippa sig själv med. Och som gör att man vill återkomma. Bloggar är lite som tidingar, en del innehåller delar som man gillar, men ingen har riktigt allt.
Men nu har jag hittat en blogg som jag nog tänker följa, varför vet en del, för andra får jag väl förklara en dag. Men den är värd ett litet klick....=)

Miami Ink....

Publicerat: 2010-01-22 | 12:48:35 i Me and my life
Sitter och glor på Mimai Ink och gör väl inget vettigt alls egentligen. Är så sugen på att göra något, tatuering alltså, men det har inte riktigt klickat med något motiv helt hundra ännu, men det kommer väl. Har delar av vad jag vill ha och åt vilket håll det lutar där inne i knoppen. Men sen hur det ska komma ut från huvudet och bli verklighet är ju en helt annan sak. Gu vad jag önskar att jag kunde rita snyggt.
Dags att sluta lata sig och börja städa så jag hinner iväg till jobbet sen.

Det är ju jag....

Publicerat: 2010-01-22 | 01:18:02 i Me and my life
Ni vet den där reklamen där en tjej inte kommer genom tullen för att hon har så mycket volym i håret jämfört med hur hon ser ut på passet. (vet inte om det är spray eller vad det är reklam för). Precis så skulle det kunna bli om jag visar upp mitt nya körkort, fast tvärtom, för på kortet har jag världens volym på håret, men det stämmer ju inte alltid överens med verkligheten. haha. Får ta och visa upp det någon dag. Hade en diskussion om leg på jobbet i måndags och det var tydligen nån som inte hade kommit in på sitt eget leg. Gu vad illa. Vad fan skulle man göra då....

Bygga ut....

Publicerat: 2010-01-21 | 16:34:33 i Me and my life

Jag behöver bygga ut min lägenhet, liiite svårt kanske, men det skulle vara skönt med ett extra rum, lite hobbyrum sådär så att man kunde få undan lite här och var. Egentligen bor jag lagom stort, men ibland känns det som det är sååå mycket grejer, men så lite plats för dessa. Får väl be grannen skänka ett rum, då får jag en extra balkong på köpet....lyx..... =) hehe drömma går ju.
Så om jag vann en miljon idag skulle jag köpa grannens lägenhet och bygga ett extra rum, sen skulle csn får det de vill ha.


What's the point....

Publicerat: 2010-01-20 | 20:13:14 i Me and my life

Jag gillar inte att lägga energi på att vara arg eller så, men man blir lite trött när man jobbar hela jul och nyår och inte får mycket för det....whats the point....menmen.
Så nu läggs energi på något annat....bättre


Release....

Publicerat: 2010-01-19 | 19:24:44 i PU
Igår var jag på release...lite lättare än pilatesen senaste kändes det som då, men idag har jag massa träningsvärk, fast denna gång i armarna. Ja nån nytta måste det ju göra. Men skönt var det, som en blandning av yoga och pilates med avslappning....får se hur det här fortsätter.
Fick höra något jag redan visste, att jag är väldigt stel och klen....haha neeeee det menar du inte.

Efter det och efter jobbet blev det långpromenad med...riktigt skönt gå väder igår, såg ut som en liten snögubbe när jag kom hem.

Nu sitter jag o glor på jobbet i väntan på bättre tider ;)....

Nattens läsning. Läste fel i en me

Publicerat: 2010-01-19 | 02:01:08 i Me and my life

3d1375c8b7ec593b00e2c252ac261bb6.png

Nattens läsning. Läste fel i en mening igår så jag höll på att vika mig av skratt. Får ta det en annan gång....


En och samma ålder....

Publicerat: 2010-01-19 | 00:20:03 i Me and my life
Var lite kul på jobbet idag vi diskuterade ålder och så säger en av tjejerna i gruppen.
"Ulrika det är lite kul med dig du är 30, ser ut som 20 och gillar saker som en 10 åring" haha, tar det som en komplimang tror jag....
Den lilla dockan fick jag i födelsedagspresent, snacka om att de är kreativa gänget.

Den här lilla söta fick jag av en

Publicerat: 2010-01-18 | 23:27:45 i Me and my life

15cf3c92db362d6a0d83c5ca5066721b.png

Den här lilla söta fick jag av en av ungdomarna på jobbet, som hon gjort själv. Jättegulligt.


Ja tack en pink cadillac....

Publicerat: 2010-01-18 | 00:09:41 i Inredning
Skulle kunna tänka mig att ha en sån här i köket....

Handyman...

Publicerat: 2010-01-17 | 23:20:02 i Me and my life
....ja eller värsta handywoman var jag idag. Kom hem och skulle hänga upp min tvätt, öppnar luckan och ut forsar grågrumligt vatten! Jättefräscht ;). Snabbt igen med luckan.... mixtra lite med knapparna för att försöka suga ut vattnet, men icke. Så får jag ner och skruva på filtret och tömma ur allt vatten och göra rent och sen funka den igen! puh, för en ny tvättmaskin vill jag inte införskaffa. Men det skumma är att den nyss rengjordes....
Så efter det fick jag energi. Men tagit det lagom lugnt. Ätit tacos, glott på blåsningen....haha vad kul det va. Och sen såg jag återigen Johan Falk....fan vad bra de filmerna är....hoppas att de kommer sända alla nu!.....men jag antar det.

Energikick tack....

Publicerat: 2010-01-17 | 16:04:53 i Me and my life
Jag skulle behöva en spark i baken, så lätt hänt när man är ledig och trött att man bara går och drar sig. Sen när man väl ska ta tag i något så går det segt, riktigt segt. Det är väl där jag är nu. Har iallafall tagit mig hemifrån, men letat upp en dator, nästa steg är väl att handla lite. Men jag tror jag behöver det här annars skulle nog inte kroppen vara så j.kla trött. Men jag vill så gärna ha en energikick. =)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!