Igår flyttade de här in hos mig, tror att ...

Publicerat: 2010-07-29 | 16:22:18 i Me and my life

2010-07-29_16_17 (MMS)

Igår flyttade de här in hos mig, tror att de trivs. Trillade över de på tradera. Där gör man ju sina fynd ibland, vet dock inte om jag kan kalla detta fynd. Men det var love at first sight så jag kunde bara inte så emot. Mycket skor blir det.


Fredagsspänning....

Publicerat: 2010-07-24 | 12:39:18 i Me and my life
Vad behövs för lite fredagsspänning/underhållning: en vit skåpbil, en öde fabrik, en något rädd person som kanske har sett lite för många deckare och med bra fantasi och ja, en vän kan vara bra att ha med så man inte blir allt för skraj. Sen kan man även ta en skogstur med bilen där man träffar både mr räv och farbror grävling....

 

Köpte den här boken i vintras för 20kr så ...

Publicerat: 2010-07-20 | 19:34:22 i Me and my life

2010-07-20_19_31 (MMS)

Köpte den här boken i vintras för 20kr så man kanske skulle passa på att läsa den nu när det är lugnt på jobbet.


Back to work....

Publicerat: 2010-07-19 | 17:11:18 i Me and my life

Ojoj när jag väl hade semester tyckte jag att den kändes hur lång och underbar som helst. Men nu har fyra veckor gått och jag är tillbaks i stolen på jobbet. Ja lite jobbångest har infunnit sig, men det känns ändå helt ok faktiskt. =). O ändå är det ju långt kvar på sommaren. Och jag får två lediga dagar mitt i veckan så det känns skönt.
Men jag saknar friheten att få göra vad jag vill=). Det var såååå skönt, det känns som jag skulle kunna vara ledig varje dag=)....


Duracellkanin....

Publicerat: 2010-07-18 | 01:36:31 i Me and my life
Jag hade tänkt sova, men det går sådär, känner mig som en duracellkanin, känns nästan som att jag skulle kunna ge mig ut och springa, men bara nästan. Detta trots att jag städa 3timmar i streck och var något varm efter (noll kondition), bjöd mamma och pappa på mat och var ute och gick, plus lite annat jox. Jag borde vara trött nu men icke!

I veckan har det badats lite, var ju fiiint väder denna vecka med =), men idag regna det, var riktigt skönt och mysigt. Var ute i störtskuren, men det gjorde inte så mycket att man blev blöt. Jag gillar de där plötsliga störtskurarna när man blir genomsur och inte kan göra så mycket åt det, blir lite full i skratt av det.
Har även besökt cloettafabriken och brunneby musteri under veckan så nu har jag en del godis och saft. Och igår firades Carina och då blev det poolbad.

     
       

Munken in the park....

Publicerat: 2010-07-12 | 17:03:31 i Musik
Oj ännu en fantastisk semester vecka har gått, en kvar och det känns helt ok faktiskt. Förra veckan lyckades jag med att bara va hel hel del och det var riktigt skönt. Mycket läsning och en del bad blev det. Att det kan vara så skönt att bara flyta runt på vattnet och njuta av värmen på land. Till helgen var det dags för årets upplaga av munken in the park i hettan, men det var riktigt kul. Roligast var lördagen trots värmen lyckades vi med att hålla igång i 10 timmar det var sååååå himla kul. Det dansades på bänkar, åts god mat, sen blev det även en sväng till trädgården och sen till grand innan vi åkte hem....önskar jag kunde beskriva hur stämningsfullt och kul det var. Bäst på scen var iallafall Timo, han lyckades med sina fyra-fem gitarrer fylla hela scenen med sin energi och få igång publiken rejält.

Ja lite bilder från kvällen.....

        

Hehe syns inte så bra vad det är för band så det kanske är lite onödigt att lägga upp alla bilder. Tidigare i veckan, filmades det lite.Puh...nu ska jag försöka njuta lite av värmen här på balkongen tur att det fläktar till då och då....

Min första hemmagjorda pastasallad ever, h...

Publicerat: 2010-07-06 | 19:18:08 i Me and my life

2010-07-06_18_36 (MMS)

Min första hemmagjorda pastasallad ever, helt ok, fin blev den:-). Nu balkongmys med en filt, en tidning och en kopp te. Känslan fick mig att bli nostalgisk från när man va liten.


Humor....

Publicerat: 2010-07-05 | 23:11:37 i Me and my life
Den här sidan dök upp efter parkhänget för nån vecka sen och gu vad jag skrattade i början...det var väl jag och Elin som uppskattade sidan mest....hur kul som helst för oss lättroade!

http://fuldans.com/?v=vpawakjfq2

Gu vad jag gillar onödiga saker...

Publicerat: 2010-07-05 | 20:00:32 i Shopping
Jag älskar att shoppa onödiga saker, som man bara blir glad av. Åkte iväg till Lagerhus för att köpa en klocka, som tyvärr inte fanns, men jag kom hem med lite annat smått och gott....=)

 

Sommar, sommar, sommar....

Publicerat: 2010-07-05 | 17:24:45 i Me and my life
Kanske kunde ta och uppdatera med lite sommarbilder....

Midsommar och första gången någonsin jag tog på mig grillningen woho....får väl säga att det gick bra med den okunskap i matlagning jag besitter :), På väg hem träffades det även på ett rådjur längs vägen....

       

Lite park och uteserveringshäng....

 

Mycket sol och bad, god mat och annat kul....
         

Balkongmys....
 

Och lek....
         

Det får gärna fortsätta såhär.... =)

Idag har jag gjort som man gjorde när man ...

Publicerat: 2010-07-04 | 14:36:44 i Me and my life

2010-07-04_14_30 (MMS)

Idag har jag gjort som man gjorde när man va liten, badat i vattenspridaren. Alla sätt att svalka sig är tillåtna i den här värmen. Tacksam över att mina första två semester veckor varit fulla av sol och aktiviteter. Nu har jag tagit mig lite välbehövlig egen tid med en bok, allt som behövs ibland.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!