Rosa skönheten....

Publicerat: 2010-05-24 | 14:53:16 i Me and my life
Den här lilla skönheten är numera min.

Är ingen iphone eller liknande, för jag känner att jag inte vill ha med mig för mycket teknik var jag än går. Jag vill inte ligga uppkopplad konstant och ha möjligheten att alltid nå internet. Tror att det inte är bra med konstant tillgång till teknik, då förlorar man det naturliga kreativa flödet man har. hehe lite djupt kanske. Sen skulle det inte förvåna mig om jag med trillar dig en dag som den tekniknörd jag tyvärr är=). Men denna gång blev det denna rosa sak. Gillar den verkligen än så länge=).

Jag och min balkong.

Publicerat: 2010-05-24 | 13:34:12 i Me and my life
Premiär för balkonghäng idag=)....dock är det en del till som förhoppningsvis ska göras här. Skulle även vilja odla lite smultron eller något....mums(hehe). Men det är ju så härligt att kunna sitta ute och jobba som jag gör nu. (eller ja inte just för stunden, detta är ganska långt ifrån att jobba.)

Ska ha lite halvavslutning med "mina" ungdomar idag, känns lite konstigt. Har haft de i två år nu, men jag tror det är bra att vi inte kommer fortsätta till hösten. Deras otroliga kreativitet behöver samla lite ny energi. Och vem vet kanske dyker det upp en ny grupp ungdomar att ta sig an. Grymt kul har det iallafall varit.

Mycket saker är det....

Publicerat: 2010-05-23 | 15:42:14 i Me and my life
Idag är en borde dag...jag borde verkligen städa och fixa iordning hemma, men då jag fortfarande är krasslig så lär jag ju inte orka ett dugg. Film och soffan känns ju betydligt mer lockande.

Har varit mycket att stå i, hinner knappt mig själv känns det som.

I torsdags var även en så kallad händelserikdag kan man väl säga.....

Först höll jag på att kvadda mina föräldrars husvagn för att jag glömt dra i handbromsen, men det gick bra. Såg nog bara lite roligt ut när jag försökte hålla emot bilen och samtidigt kasta mig in i den.

Sedan sitter jag hemma i soffan och hör något rispa till på fönsterbrädet, tittar ut och ser till min skräck att det är Dizzy som står där och balanserar! Det är en bra bit ner om man säger så. Målaren som var och fixade till köket hade öppnat fönstret och hon hade glatt hoppat ut. Har nog aldrig ...varit framme till något så snabbt. Fy fan vad jag skakade efter. Men det gick bra det med.

Klipp it....

Publicerat: 2010-05-18 | 13:54:46 i Me and my life
Köpte en t-shirt på tradera nyligen. Men var väl inte helt nöjd med t-shirtmodellen (precis som med crashdiet tröjan) så fram med saxen och klipp klipp....reslutatet=mycket bättre=)

 

Gamla betyg...

Publicerat: 2010-05-17 | 15:25:49 i Me and my life
Jag såg mina gamla betyg från gymnasiet....det är ju ett tag sen jag slutade nu...ganska jättelänge sen. Så det var faktiskt lite roligt att se, MEN! det fanns ett stort MEN där i. Jag gillade inte språk i skolan. Svenska engelska visst, men den här tyskan, fy!. Men till min förvåning står det VG på tyska, hur kan det komma sig när jag i stort sett inte kan ett ändå ord på tyska och har heller inget minne av att jag hade någon speciellt stor entusiasm för ämnet. Men visst det var ju roligt =). haha

Mer fotokul....

Publicerat: 2010-05-17 | 14:39:43 i Fotografi
Lägger även upp en bild på mig som Gabbe tog på vår fototur före och efter, men jag behöver väl inte skriva vilken som är vilken hehe.=) Eller iof jag känner mig ju lite som en utomjording ibland som man ska aldrig vara säker ;).
Blandband...

Publicerat: 2010-05-15 | 19:47:53 i Musik

Gu vilken härlig sommarvärme det blev bara sådär på en dag.=). Hoppashoppas den sitter i nu. När var på väg hit till jobbet förut satt jag och lyssnade på musik och kom att tänka på de kära gamla blandbanden som fanns förr och insåg att jag saknar de. Det är inte lika enkelt med skivor på någonsätt. Blandskivan har inte alls fått den genomslagskraft som blandbandet hade.
Hade till och med brevväner som jag skickade blandband till minns jag och de till mig. Sen gjorde vi egna omslag och allt....hur kul som helst. Min stereo har ju iof kasettbandare....det sitter till och med en kasett kvar i den. Det tål kanske att tilläggas att min stereo har jag haft sen jag var 12, men det fungerar än=).  Men frågan är säljs fortfarande kasetter?
Spelar kanske mer eller mindre roll då de flesta bilar har cdspelare idag. Eller att önska kanske...en sån där bilstereo som tar usb....det kanske vore att satsa på....blandusb!=)


Känns inte helt fel med varma grader. Däre...

Publicerat: 2010-05-15 | 17:30:28 i Me and my life

dsc01941 (MMS)

Känns inte helt fel med varma grader. Däremot inte lika kul att man sitter inne och jobbar. Menmen.:-)


Lite snurr.....

Publicerat: 2010-05-14 | 20:30:39 i Me and my life

Helg...långhelg för många, men icke för mig. Jag var ledig igår och nu väntar 3 dagar arbete.....tjoho...eller inte=). Men ibland kan det ändå vara rätt ok.

Satt och bläddrade i tidningen förut och såg en annons om 17:e maj, norges nationaldag, och började fundera...."varför annonserar de om det när 17:e maj redan varit"....ja tills jag då insåg att det faktiskt bara är den 14:e maj. hehe som sagt ibland har man inte helt koll på tiden. O jag tror mina arbetstider bidrar en hel del till denna tidsförvirring.


Lek med bilder....

Publicerat: 2010-05-11 | 23:07:04 i Fotografi

Lite lek i photoshop är ju alltid kul, vore roligt att vara riktigt grym på det programmet. Orginalen är överst.

 

 


Fotodag...

Publicerat: 2010-05-11 | 20:30:05 i Fotografi

Gabbe och jag hade bestämt oss för att ha en fotodag idag och vädret var på vår sida. Först åkte vi till Söderköping, men där hittade vi inte så mycket som lockade oss. Dock blev det årets första besök på smultronstället, var lite männikor i rörelse, men inget som går att jämföra med hur det är på sommaren. Efter det bar det istället av mot Löfstad slott där vi fotade en del, var riktiga Astrid Lindgren miljöer med alla träd och vitsippor. Lite smakprov från dagen....

               


För rosa....

Publicerat: 2010-05-10 | 21:44:05 i Me and my life
Om till och med en 7 åring reagerar på att ens sovrum är rosa, är det kanske för rosa. haha men det är fint. Izabella konstaterade även att mina favoritfärger är svart, vitt och rosa bara genom att titta på mitt hem. Men det roliga var när hon kom in i sovrummet och säger "oj vad rosa det är". haha barn är fantastiska i allt kul de säger.

Kan även påpeka att jag har träningsvärk och hur mycket jag än funderar så kan jag bara komma fram till att det måste vara från allt gående i djurparken igår.....så antingen är jag väldigt otränad eller så får man helt enkelt det av att gå och bära ryggsäck.=)

Kolmården och lek.....

Publicerat: 2010-05-09 | 20:21:31 i Me and my life
En helg full av lek är vad jag har haft. I fredags efter jobbet var det dags för en helgs barnvaktande. Fredagen med mest fredagsmys. Igår blev det 3D bio, Draktränaren. Får nog ändå säga att animerade filmer gör sig bättre i 3D än vanliga filmer. Det blev även pyssel, McD och ännu mer film på kvällen.
O dagen idag har tillbringats på kolmården. Det är nog 15år sedan jag var där senast så det var kul med ett nytt besök. Över 5h blev det och den tiden går verkligen åt. Det var Bamses värld, lekparker, tigrar, delfin- och sälshower, bergodalbana, fika och mat, apor och noshörningar....ja ni vet allt! Dock saknade jag isbjörnarna, lejonen och girafferna som jag har för mig de hade där senast. Kul var det iallafall. Lite bilder från dagen...

                 

Bandit....

Publicerat: 2010-05-04 | 17:35:23 i Musik
Yes, vad fantastiskt, bandit rock ska komma hit....såååå underbart då kan man lyssna på bra musik på radio även i bilen....känns helt fantastiskt bra. =)

Min rosa cadillac....

Publicerat: 2010-05-03 | 21:51:04 i Me and my life
Är numera äntligen ägare av en rosa cadillac, dock modell mindre =)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!