Shopaholic....

Publicerat: 2011-01-23 | 18:45:40 i Me and my life

I fredags var det en dag med full rulle vill jag lova. Upp 07:00 och det hör inte till vanligheterna i min värld. Jag och Bella hade ett tidigt möte, som förhoppningsvis kan leda till något grymt kul. Sedan var det dags för en shoppingrunda på stan! Vilket inte har hört till vanligheterna på senaste tiden....tror jag inte gått där sedan oktober...Men shoppingförmågan hade inte försvunnit inte. Hem kom jag med en jacka! som både var kärlek vid första ögonkaster och billig!, underkläder(jag kan ju tydligen inte gå in på New Yorker utan att köpa underkläder), en kjol, en tröja, massa nödvändigt annat (på riktigt) och block. Det var väl det.=). Hann äta lunch redan kl 10:00 med för att jag var så hungrig. haha

Efter stadsturen blev det en sväng ut för att röra om lite hemma hos mamma och pappa, det pågår lite hyss där nu.

Handla, in till stan igen och möta upp Gabbe styra runt på en liten tur.

Och sen...ja sen åkte jag hem och intog soffan resten av kvällen. Något rejält paj, kan säga att jag sov hårt den natten...riktigt hårt!


Skogsröjet The Movie....

Publicerat: 2011-01-23 | 12:43:00 i Me and my life
Paketet innehöll såklart dokumentären om Skogsröjet 2010, som vi nu suttit och arbetat med sen i september. I söndags för en vecka sedan blev den alltså klar! Vilken otroligt skön känsla. I tisdags fixade vi alla dvdfilmer och omslag till de som ska ha filmen. Var helt fantastiskt kul att få överlämna de klara filmerna! Äntligen liksom. Även om jag känner att jag gärna skulle pilla lite till med filmen, men dessvärre har vi ju haft tekniskt strul 50% av tiden om inte mer. Önskar vi hade haft all tid till bara ren redigering. Men nu på slutet har det flytit på rätt bra och vi känner oss grymt nöjda och glada. Det är nästan så det känns lite tomt. Nu har man sett minst en snutt av filmen minst en gång i veckan så det känns skumt, nästan så att jag vill sätta mig och titta på den när jag kommer hem från jobbet. haha...det är ju bra att man inte är trött på den iallafall. Ska bli intressant och se vad alla tycker om den senare.

     

I onsdags var det dags för årets första Sk...

Publicerat: 2011-01-22 | 21:56:58 i Me and my life

2011-01-19_16_33 (MMS)

I onsdags var det dags för årets första Skogsröjet möte! Längtar redan kan jag säga!!! Med mig ut till skogen hade jag detta paket, som överlämnades till generalen...återkommer vad det innehöll.


Lemmy....

Publicerat: 2011-01-22 | 21:44:53 i Musik
Har sett att det släpps mer och mer...vad ska jag kalla det biografi/dokumentär filmer om rockartister, vilket jag verkligen uppskattar. I förra veckan såg jag dokumentären om Lemmy Kilmister, en av de stora inom rockvärlden. Väldigt intressant, mest i det förhållandet att man inser vilka olika liv vi människor lever.

Det jag dock har svårt att förstå mig på är fans. Jag är själv fan till många band, men inte i den skala jag räknar till kategorin fans. Det vill säga det som verkligen avgudar dessa människor...för i grund och botten är dessa helt vanliga människor...tro det eller ej ;) ....eller vanliga...hehe ja ni vet vad jag menar.

Det var iallafall kul att se. Och grymt intressant har har ju ändå varit med ett bra tag, varit roadie åt Jimmy Hendrix...varit med på beatles tid ja ni vet...han är i ålder med mina föräldrar men ändå så skilda världar.

En film värd att köpa.

Den låten som sätter sig mest är såklart Ace of Spades...anledningen för min del har att göra med Tony Hawk spelet...haha...skum koppling.

Se den filmen om du får chansen.

Väntar på film om john lennon och the runaways....o sen tror jag det var någon mer jag var sugen på att se....

En fantastiskt bra version....

Publicerat: 2011-01-16 | 21:47:42 i Musik


Tycker denna version är så fantastiskt bra. Gillar verkligen Peter Londons röst.


Veckan...

Publicerat: 2011-01-15 | 20:06:19 i Me and my life
Som jag skrev igår, tiden bara rinner iväg. Tycker det känn så skumt när en vecka känns som en månad. Det här med total tidförvirrning kan vara lite irriterande. Känns som man inte riktigt har koll. Men det har varit en del under vecka. Började med att jag firade min 31 årsdag i måndags. Shit alltså....31, men jag känner mig yngre än någonsin ;) och sedan har jag läst att de kommit fram till att kvinnan är som mest attraktiv vid 31, så det känns helt ok! Känner mig inte en dag över 25 ;). Iallafall....hade en kanon dag, med superfina presenter som stereo, islandshästridning och pengar.

Resten av veckan har det jobbats och redigeringen av vår kära dokumentär har fortsatt. Vi är inne i renderingsprocessen och det tar tid.

Har skaffat mig wii fit under veckan också så nu jäklar ska jag bli smidig...haha men jag orkar ju verkligen ingenting blir helt slut....men efter några veckor kanske...vi får se.

Kvällen idag har ägnats åt mer firande. Eftersom både min bror, jag och mamma fyller under Januari var vi ute och åt på La Uva. Såååå gott, men jag kan säga att jag nog inte tänker röra mig mycket från soffan under kvällen. Det ser ut att bli fångarna på fortet och senaste twilightfilmen som jag ännu inte hunnit se!

 

Till och med Dizzy har fått en profil på wii fit=)

Personlighetstest....

Publicerat: 2011-01-14 | 21:07:36 i Me and my life
Tiden ja...den bara rinner på. Är en vecka sen jag hade fredagshäng herregu känns som en månad sen.
Iallafall....testade ett test som jag fick via Grimgoths blogg....o ja det stämmer väl ändå ganska väl.
http://se.41q.com/typ.41q?p=14685232

Såhär kan det se ut nere på Sensus ibland....

Publicerat: 2011-01-11 | 19:05:56 i Me and my life

2011-01-11_18_58 (MMS)

Såhär kan det se ut nere på Sensus ibland. Vi renderar filmen just nu, vilket ibland resulterar i mycket väntan så jag har intagit soffläge.


Bilder från fredagen....

Publicerat: 2011-01-09 | 23:28:39 i Me and my life
Tänkte bara kasta upp lite bilder från fredagen...

                 

Grattis i efterskott....

Publicerat: 2011-01-08 | 23:36:39 i Me and my life


Min käre bror fyllde 40 år igår superstort jättegrattis till honom!!! Bilden är från förra året i Sälen. Festen får dock vänta...=). Men 40...herregu vad tiden går...vilket innebär att man själv inte är så jävla ung länge...Hehe...

Fredagshäng....

Publicerat: 2011-01-08 | 20:49:12 i Me and my life
Igår hade jag lite fredagshäng hemma hos mig. O fy farao vad kul jag hade....hehe ja och förhoppningsvis hade de andra det med. Det bjöds på häxbål, cola och snacks. Tyckte stämningen var på topp hela tiden. Skön skara som dök upp...och jag fick spela mitt efterlängtade Just Dance till wii som dök upp dagen till ära. O fan vad kul det var...dock känns träningsvärken idag. O det kanske inte är någon höjdare att dansa när man är förkyld med kul var det. Bilder kommer. Nu sitter jag på jobbet och är jättegodissugen, händer inte så mycket idag.

Narnia....

Publicerat: 2011-01-07 | 00:36:02 i Me and my life
Igår var jag och Sandra på bio, valet stod mellan Änglagård, the Tourist och Narnia. Valet föll till slut på Narnia, men såhär i efterhand hade kanske det båda andra varit bättre. Det bästa med Narnia var att den var i 3D. Överlag var väl filmen helt ok, men den kom aldrig igång. När äventyret väl började så var de dags för de att vända hem igen. Men jag gillar ju som alltid miljöerna i filmer som denna.
Blev en tripp till China innan bio också, supergott som alltid, så vi var mätt belåtna och bara så förvirrade som vi kan vara när vi kom fram till bion. hehe. Det får vi helt klart ta och göra om någon dag.


Smeg....

Publicerat: 2011-01-05 | 13:57:01 i Shopping
Tjoho...redan dag 5 på det nya året...det går undan. Var och köpte mig ett wii för några dagar sedan, vilket var väldigt efterlängtat. =). Så nu inväntar jag bara ett spel som förhoppningsvis trillar ner i lådan inom kort. Men så länge har jag underhållt mig med sportspelen som man får till. Iallafall när vi var och letade runt efter wii så trillade jag över något som jag länge velat ha...nämligen dessa...


Har aldrig sett det i verkligheten, men nu så bra stod tvättmaskinen där....grymt snygg vill jag lova. Hela serien skulle göra sig perfekt i mitt hem, men hehe drömma går ju....för är det snygg som kostar det.=)
Men en dag så....=)

2011...

Publicerat: 2011-01-01 | 19:46:21 i Me and my life
Så var det nytt år! Var kul på jobbet igår, men det märks tydligt vilken total nyårshysteri det råder. Dagen då i stort sett alla är ute och gör något. Men vi hade det trevlig och firade med massa godheter och tolvslaget med rosa dryck och fyverkerier....=) Idag myser jag...känns som en bra idé. Rullar en massa filmer på tv såg bland annat Surf's Up, som jag tycker är riktigt bra! Man blir själv sugen på att lära sig att surfa!.
Lite bilder från igår....
           

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!