Sola och bada med pina colada...

Publicerat: 2012-07-24 | 19:42:31 i Me and my life

En annan del av Stockholm...

Publicerat: 2012-07-18 | 21:15:02 i Me and my life
Som den icke stockholmare jag är, är det lätt att tänka Stockholm som den stressade och hårt trafikerade stad man ofta möts av när man anländer till centralen mitt i rusningstrafik. Men vad man inte alltid tänker på är att denna stad erbjuder som mycket mer, vilket jag nu lärt mig.
Igår invigdes jag i djursholm...såå vackert och lugnt, nära vattnet, och jättevillor...eller vänta JÄTTEvillor. Idag blev det istället en tur till Vaxholm, skönt avslappnade plats som kändes väldigt turistisk med sin mysiga lilla hamn. Sedan att minigolfen där gick mindre bra är ju en helt annan sak...men det fanns goood glass...=) och "party"musik.
Mysigt och inte vad som tidigare kanske var typiskt Stockholm för mig...
 
Djursholm nedan...
 

Ska den som ger sig...

Publicerat: 2012-07-17 | 15:44:21 i Me and my life
Vädergudarna verkar ha starka humörsväningar i år. Satt ute i solen och bara njöt av solen som värmde...sen kom de grå molnen och dundrade fram....o nu...ja nu börjar solen titta fram igen, men blir ju totalförvirrad i knoppen. Ena sekunden intar starka sommarkänslor för att sedan bytas ut mot in och mysa under filtten känslor.
 
Sen kan man ju vara envisa och ändå hålla i sommaren och dess seder...som mannen nedan....ska den som ger sig... 

Effektiv i solen...

Publicerat: 2012-07-12 | 14:22:28 i Me and my life
Sådär ja...ritkigt effektiv dag, det känns verkligen att Skogsröjet börjar närma sig, mailen strömmar in, biljetterna rullar som aldrig förr och jag försöker beta av ackrediteringar....känns riktigt spännande inför detta år...
Ibland skulle man önska att ens hobby var ens jobb, en blandning av Skogsröjet, filmproduktion och allt annat man älskar att göra. Kanske även bloggen...den skulle ju åtminstone få lite mer liv då=).
Nu njuter jag av solen på ballen i vinden...den du...men ärligt talat...sol gör sååå mycket för kropp och själ;)
Semester= sol dock har det väl fungerat sådär än så länge. Nu ska jag faktiskt ta mig en stund med att bara va...kanske med en bok...eller utan...men effektiv för idag har jag varit så det räcker....
<3

Lite bilder från Kungshamn...

Publicerat: 2012-07-11 | 22:27:18 i Me and my life

En månad kvar...

Publicerat: 2012-07-10 | 12:53:41 i Musik
Idag är det en månad kvar tills vi slår upp portarna till denna fantastiska festival med årets grymmaste lineup.

Kungshamn i mitt hjärta...

Publicerat: 2012-07-08 | 21:36:59 i Me and my life
Nyss hemkommen från en minisemester i Kungshamn/Smögen med bästa <3. Underbart mysig plats, som jag mer än gärna besöker igen. Otroligt vackert och avkopplande plats. Sen att vi bodde med vattnet utanför balkongen gjorde ju ännu mer underbart...skulle man bo vid vattnet skulle man aldrig vara olycklig...det är min teori...
Underbar solnedgång
Balkongvy....
Idyll...
Mysiga klippor...

Ny design...

Publicerat: 2012-07-04 | 17:03:11 i Me and my life
Man behöver ju en uppfräschning då och då eftersom det blir sååå mycket roligare att blogga med ny design. ;) Men denna gång orkade jag inte fixa själv. Denna kändes passande när man fått toucha till den lite personlig.
Ska bara finslipas lite...
Återigen en härlig sommardag...Me like...=)

Perfekt sommardag...

Publicerat: 2012-07-03 | 17:46:48 i Me and my life
Idag har det verkligen varit en perfekt sommardag, chillat på balkongen hela dagen. Sedan om det är så genomtänkt är en annan sak...börjar svida lite här och där. Trots att jag krämat in mig bra. Men skönt var det och det gäller att ta tillvara på sommaren när de visar dig, speciellt när man är ledig och har chansen.
Skönt att semesterkänslan börjar infinna sig så att man kan njuta några veckor till. Fan(ursäkta) vad det är skönt att va ledig...speciellt dagar som denna.
Forsätter mitt balkongmys ett tag till tror jag...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!