Millencolin....

Publicerat: 2011-04-30 | 19:07:44 i Musik

Ok...Millencolin spelar på West Coast Riot...jag vill jättegärna se de live....Spelningen äger rum 16/6...jag kommer till Göteborg 17/6. Jobbar på torsdagen fram till 22, och vi har inget boende förrän på fredagen...snyft!!!!. Men va fan det kommer fler tåg....
Har ju ett nostalgiskt tonårsband till millencolin även om jag kanske idag inte lyssnar så mycket på de.
En av mina absoluta favoritlåtar med de...


The Runaways...

Publicerat: 2011-04-29 | 23:24:28 i Musik
Kvällens film blev The Runaways, en vad kan man kalla det biografifilm? om The Runaways. Gillar den här typen av filmer senast var det Lemmy, som var mer en dokumentär men även den bra. Kul att se filmer som skiljer sig en hel del från sitt eget liv. Tror inte jag skulle vilja byta med de, o om jag hade varit i deras situation hoppas jag att jag ändå hade gjort andra val. Hur som haver har det kommit grym musik från många av dessa personer.
The Runaways handlar kort om hur bandet bildades och hur de blev en succé fram till bandet splittras, dock kort med tanke på att den bara är en och en halvtimme, men det är en riktigt bra o sevärd film. I början hade jag lite svårt att se Twilighy Kristen i rollen som Joan Jett, men man vande sig efter hand.


Fredag och helg för de flesta, valborg til...

Publicerat: 2011-04-29 | 20:27:58 i Me and my life

2011-04-29_20_15 (MMS)

Fredag och helg för de flesta, valborg till och med. Men jag tar det lite som söndag eftersom min arbetsvecka börjar imorgon. Så nu vankas godis, påskmust och film The Runaways.


Barbarellas största kund?....

Publicerat: 2011-04-28 | 22:30:29 i Me and my life
...ja ibland känns det nästan så. Finns nog ingen som beställer så mycket plastpiercingar som mig iaf. Problemet är att det är just PLAST, vilket gör att kulan hoppar bort och sedan biter man förr eller senare sönder den. O då kan det ju tyckas att jag inte borde ha plast. Nej jag håller med skulle mer än gärna ha metall, men nu är det så att jag tyvärr inte kan ha det för tillfället, vilket är en helt annan historia. Så nu klickades det återigen hem nya plastringar...klickklick....Bild från Barbarella

I helgen är det svensk tatueringsmässan i här i stan, dock blir det nog inget besök i år bland annat för att det är jobbhelg för mig. Men det är lite roligt att gå annars tycker jag, dels får man lite inspiration till att göra sina tatueringeidéer plus att det brukar vara en del roliga utställare med kläder o annat jox som man i vanliga fall inte hittar här i stan.


Känns helt ok att få sitta såhär några tim...

Publicerat: 2011-04-28 | 16:30:34 i Me and my life

2011-04-28_16_07 (MMS)

Känns helt ok att få sitta såhär några timmar på en ledig dag o bara va, lyssna på alla sommriga ljud runt omkring, hur skönt o avslappnade som helst.


Att nyupptäcka gamla låtar...

Publicerat: 2011-04-27 | 23:07:19 i Musik
Jag tycker det är kul när man upptäcker gamla låtar som man kanske inte riktigt lagt märke till tidigare. Du köper ett album, får dina favoritlåtar som i bästa fall gått direkt in i hjärtat. Andra växer ju med tiden. Men sen finns de där låtarna som kanske inte kommer fram vid första eller andra lyssningen utan som kanske inte ens kommer fram förrän man lagt undan skivan ett bra tag. Har fastnat för just en sån låt nu...så bra....gillar blandningen av rock, sleaze och punktouchen som kommer in här...

Design...

Publicerat: 2011-04-27 | 01:11:19 i Me and my life
Ett jäkla pillande med designen, men jag får inte till det riktigt...får se när det klickar =).
Men nu kanske jag borde leta reda på sängen, att jag alltid ska lyckas bli så kreativ på kvällen/natten.

The Moviemakers, filmcirkeln som jag har t...

Publicerat: 2011-04-25 | 19:02:36 i Me and my life

2011-04-25_13_28 (MMS)

The Moviemakers, filmcirkeln som jag har tillsammans med en kompis, har varit ute på nya äventyr idag. Först började vi med att filma ett trumband som spelar afrikansk musik live tillsammans med en dansgrupp. Redan där började tyvärr skönheten på bilden att strejka, men vi hade turen att få tag i en mindre kamera till. Efter matintag bar vi tillsammans med våra kameror storlek mindre iväg ut till ett fint hus i skogen för att filma ett barnkalas. Huvudpersonen fyllde hela 1 år. Det var mat, tårta och självklart paketöppning något som den lilla verkligen gillade. O vädret var verkligen på vår sida.


Galet påskris...

Publicerat: 2011-04-24 | 22:22:39 i Me and my life
Mitt galna påskris...då man inte kan ha riktigt ris får man improvisera lite även om det blir lite galet.

Superhärlig påsk med mycket sol och godis!...

Publicerat: 2011-04-24 | 22:17:00 i Me and my life

1303679448627 (MMS)

Superhärlig påsk med mycket sol och godis! Känns som rena sommaren o ändå är det bara april. Vore ju superhärligt om det höll i sig. Helgen har bestått av godisätande, solande, shopping, promenad, halvarsbesök, o ännu mer sol. Nu får man bara hoppas att man är lika brun imorgon som man är röd idag.


Känns tryggt att man har ett eller två arm...

Publicerat: 2011-04-22 | 14:57:16 i Me and my life

1303480476342 (MMS)

Känns tryggt att man har ett eller två armband att välja på...


Snart far vi till Blåkulla...Glad Påsk!!!

Publicerat: 2011-04-21 | 16:07:36 i Me and my life

1303344080291 (MMS)

Snart far vi till Blåkulla...Glad Påsk!!!


Trashat...

Publicerat: 2011-04-20 | 23:24:54 i Me and my life
Har trashat till mig lite genom att sätta i några leoparddreads(som jag äntligen hittat). Så nu är jag svarthårig, blond och leopardfärgad. BLev helt ok så jag är nöjd, sugen på att beställa fler. Dock förstår jag inte hur jag orkade så och flät i hela håret med dreads förr, det brukade ta en sådär fem timmar, men i skulle de. hehe tyckte det va segt med dessa. Bilder kommer väl framöver.
Önskar jag hade enkel överföring från mobilen så jag kunde få ut lite fina vårbilder från min och mammas skogspromenad idag, men det får väl också bli vid ett senare tillfälle.
Imorgon är det dags för blåkulla;)...

Avanna rocks...

Publicerat: 2011-04-20 | 16:58:49 i Me and my life
För x antal år sedan började jag blogga, då trillade jag in på en blogg som skrevs av en tjej som heter Anna, pyttisblogg, garderobsgrubbel och byråbekymmer är hon kanske mer känd under. Periodvis surfar jag fortafarande in och tittar in på hennes blogg, just för att det är en av de få bloggar jag gillar, en som sticker ut.
Anna som är en grym illustratör börjar efterhand trycka sina snygga illustrationer på klädesplagg, för att göra en lång historia kort....och nu har hon kommit så långt att hon öppnat en webbutik med sina fina designer.
Och inte nog med det så har hon annordnat en tävling, där man har chans att vinna det plagg man önskar...och därav detta inlägg. För jag tänkte faktiskt delta i denna tävling eftersom jag inte kommit till skott och beställt linnet ännu. Men nu är det ju så att jag har funderingar på det och eftersom hon erbjuder 10 procent rabatt är chansen ganska stor att jag beställer linnet som jag föll pladask för...

 Rock n roll style tycker jag och helt i min stil....

Gillar ju även denna klassiker...


Kläderna hittar ni på Avanna.se, där även dessa bilder kommer ifrån....

Dropkick...

Publicerat: 2011-04-19 | 17:52:47 i Musik
Ikväll står Dropkick Murphys på scen i Stockholm...är jag där? nee....hade jag velat? JAAA!!! Men så är det, vet inte varför, funderade på det, men i all hast glömdes det helt enkelt av. O nu sitter jag ju lite fast på jobbet....men jag hoppas och tror att spelningen kommer att bli grym....have fun ni som är där...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!